• Starovaška ulica 12, 3311 Šempeter v Savinjski dolini
  • 03 7001485
  • ivan.ropotar@gmail.com
V 82. LETU
IVAN-VANČI APOTEKAR
IZ ŠMARTNEGA V ROŽNI DOLINI 41/B

POGREB SPOŠTOVANEGA POKOJNIKA BO V SREDO, 9.9. 2020 NA POKOPALIŠČU ŠMARTNO V ROŽNI DOLINI S PRIČETKOM SVETE MAŠE OB 15.00. ŽARA BO NA DAN POGREBA OD 11.00 DALJE V CERKVI V ŠMARTNEM R.D. 

Žalna knjiga Apotekar Ivan


Ime: Klub upokojenih delavcev Pošte in Telekoma Celje

Datum: 08.09.2020

Dragi Ivan - Vanč! Tvoje srce je omagalo, tvoj dih je zastal, a spomin nate bo za vedno ostal. Spomini so kot iskre, ki pod pepelom tlijo, a ko jih razgrneš, vedno znova zažarijo. Zapel bo zvon tebi v slovo poln bolečin, ostaja praznina, molk in tišina...... Vsem najdražjim izrekamo globoko sožalje, ohranili ga bomo v najlepšem spominu.
Ime: Danica Lebič

Datum: 07.09.2020

Dragi Vanči, zapuščaš svoje domače, ki si jih neizmerno ljubil, kateri so ti pomenili vse. Odhajaš z mavrico v tiho nebo. K tebi bomo prišli tisti, ki smo te imeli radi in spoštovali,ne boš sam. Spomin, koliko si mi pomagal še v otroštvu ne bodo pozabljeni. Res si bil človek, ki je rad pomagal drugim, žal sebi nisi mogel več, bolezen je bila močnejša. Se vidimo med zvezdami, naj te angeli čuvajo. Vsem svojcem iskreno sožalje. Danica Lebič
Ime: Špela

Datum: 07.09.2020

Ata Vanč danes si postal najsvetlejša zvezdica na nebu... Naj ti bo lepo tam zgoraj s svojimi brati in starši. HVALA TI za vse, bil si najboljši ata na svetu. S Tinom te močno pogrešava. Čuvaj naju in počivaj v miru. Vnukinja Špela in tvoj mali vnukec Tinko.