• Starovaška ulica 12, 3311 Šempeter v Savinjski dolini
  • 03 7001485
  • ivan.ropotar@gmail.com
V 77. LETU STAROSTI
OTO ARTELJ - starejši
IZ RUŠE 4, PRI PETROVČAH

POGREB SPOŠTOVANEGA POKOJNIKA BO V SREDO, 4.12. 2019 OB 15.00 NA POKOPALIŠČU PREBOLD. ŽARA BO NA DAN POGREBA OD 10.00 DALJE V MRLIŠKI VEŽICI PREBOLD.

Žalna knjiga Artelj Oto


Ime: Jurij Požun

Datum: 05.12.2019

Dragi Oto. Nisem vedel, da si umrl. Bila sva veliko let (od mladincev naprej) znanca in prijatelja ( tudi na služenju vojaškega roka- Bileća). Da ne govorim o skupnem igranju nogometa v Ljubljani in pri rekreaciji Žalec. Veliko sva se pogovarjala o skupnih "obiskih" v Topolšici itd, itd. Tudi vzorce sputuma si mi enkrat dostavil v Topolšico. Bil si dober prijatelj. Hvala ti. Iskreno sožalje tvojim najbližjim. Jure ž
Ime: Maja Motoh

Datum: 04.12.2019

Iskreno sožalje ob izgubi očeta, Devis Motoh z družino
Ime: Roberto z družino

Datum: 04.12.2019

Je čas, ki da, je čas, ki vzame, pravijo, je čas, ki celi rane. In je čas, ki nikdar ne mine, ko zasanjaš se v spomine.
Ime: FREDY MOTOH

Datum: 04.12.2019

Spoštovani Oto Artelj mlajši z družino, sorodniki, prijatelji! Je čas, ki da, je čas, ki vzame, pravijo, je čas, ki celi rane, in je čas, ki nikdar ne mine, ko zasanjaš se v spomine. Ni besed, ki bi lahko izrazile našo pretresenost in žalost ob tej nenadni izgubi. Dovolite, da vam izrečemo spoštovana družina Artelj, naše iskrene sožalje; Družina Motoh iz Šešč; Danijel in Marija Motoh.
Ime: FREDY MOTOH

Datum: 04.12.2019

Življenje naše polno je iskanja, neskončna pot zablod in hrepenenja. Nihče ne ve, kje tek se naš jenja in kje bomo našli to, o čemer človek sanja. Pravijo, da čas pozdravi vse rane. Vendar ne ozdravi odhoda, ljubljenih oseb, toda lepi spomini ostanejo zavedno. Samo živeti moramo na prej.... Sinu Oto Artelj mlajšemu z družino, sorodnikom in prijateljem, izrekamo globoko sožalje ob izgubi dragega očeta, dedka, sorodnika in prijatelja, Oto Artelj starejši. Molimo zate in za tvojo družino, da boste zmogli v teh težkih trenutkih. Družina Motoh Iz Šešč pri Preboldu; Fredy z ženo Magda Bernarda ter s sinom Julijan-om in hčerko Bernardka Magdalena.