• Starovaška ulica 12, 3311 Šempeter v Savinjski dolini
  • 03 7001485
  • ivan.ropotar@gmail.com


Ime: Jerica Dobnik

Datum: 08.05.2023

Spoštovani. Opravljate neverjetno poklicno pot in s svojim človekoljubnim delom puščate tople sledi v naših srcih. Bili ste nam opora, podpora in neprecenljiva pomoč. Za vse iskrena HVALA. Vam in vašim sodelavcem želimo zdravja in vse dobro. S hvaležnostjo družini Dobnik, Škafar
Ime: Vanja Volk

Datum: 10.05.2022

Iskrena hvala ob boleči izgubi drage žene in mamice. Bile ste nam v pomoč in tolažbo v trenutku, ko smo to najbolj potrebovali. Mož Ivan, sin Vojko in hči Vanja,
Ime: Jožica Jamnik

Datum: 14.09.2020

Vse dobro vam želim, delajte še naprej tako kot znate, z veliko mero sočutja, spoštovanja in kvalitetno. Hvala za storitev v žalostnih trenutkih ob smrti našega tasta, brata in strica... Jožica Jamnik in vsi domači
Ime: s. Irena Novak

Datum: 02.11.2019

Spoštovani! Hvala vam za objave osmrtnic na vašem portalu. Danes ste me tako obvestili o odhodu sošolca in mi s tem dali priložnost, da sem zanj naredila to, kar je zanj največ: v molitvi sem ga izročila v ljubeče Božje naročje. S hvaležnostjo kličem Božjega blagoslova na vaše poslanstvo!
Ime: Domen Malec

Datum: 21.10.2018

Iskrena hvala vam za sočutno in profesionalno storitev ki ste nam jo nudili ob izgubi naše drage mamice in ome. Zelo jo pogrešamo.
Ime: Šeligo Marjana

Datum: 31.07.2018

Spoštovani. Zahvaljujemo se vam za vse, za vašo prijaznost in pomoč v hudih trenutkih ob izgubi drage osebe. Hči Petra in ostalo sorodstvo.
Ime: Družina Renko in Grahek

Datum: 14.02.2018

Z vsem spoštovanjem se Vam zahvaljujemo za vso skrb, pomoč, razumevanje in profesionalnost ob boleči izgubi dragega moža, očeta, tasta in dedka. Še enkrat iskrena hvala vaši pogrebni službi.
Ime: Manja in Zdravko Lugarič

Datum: 01.01.2018

Vsem zaposlenim v kolektivu Ropotar, posebno g. Ivanu in Ivanki in vsem ostalim želiva srečno in zdravo leto 2018, še naprej tako srčno kot do sedaj opravljajte vaše cenjeno poslanstvo.
Ime: Marjeta Pečovnik

Datum: 18.11.2017

Spoštovani Ropotarjevi! Ko smo bili najbolj žalostni, ste nas sprejeli izjemno prijazno in toplo in tudi pogreb mojega atija izvedli brezhibno in točno tako kot smo se dogovorili. Hvala še enkrat za dragocene nasvete. Hvala prijazni gospe, ki nas je sprejela, hvala da ste bili ves čas na razpolago, ko smo zmedeni spraševali to in ono. Hvala še enkrat vsem tudi ostalim, ko ste atija tako spoštljivo odpeljali od doma, kjer nam bo zdaj zelo zelo mankal. Želim vam vse dobro, lepo pozdravljeni. Marjeta Pečovnik
Ime: magda BAROVIČ

Datum: 05.10.2017

ISKRENA HVALA PODJETJU ROPOTAR ZA TAKO IZPELJAN OBRED,UMIRJENO ,ČUSTVENO.POSEBNA HVALA GA,IVANKI KAJTI ONA JE TISTA ,KI ČE KAJ NE GRE ONA ZAGOTOVO UREDI.HVALA TUDI G.BRANKOTU ZA GOVOR.PUSTOTNIK , Barovič
Ime: Branka Rozman

Datum: 05.09.2017

Vaše sporočilo Ob boleči izgubi, vaše drage mame vam izrekava iskreno sožalje. branka in anton rozman iz čemšenika
Ime: Pelich Nevenka

Datum: 29.08.2017

Iskrena hvala pogrebni službi Ropotar ob boleči izgubi dragega moža Pelich Jankota. Zelo čustveno pristopate k svojemu poslanstvu. Hvala Vam.
Ime: Družine Motoh iz Šešč

Datum: 21.11.2016

Spoštovana družina Oblak iz Šešč! Je čas, ki da, je čas, ki vzame, pravijo, je čas, ki celi rane, in je čas, ki nikdar ne mine, ko zasanjaš se v spomine. Pokojni Franci Oblak je živel bogato in polno življenje ter z vedrino in optimizmom premagoval morebitne ovire. Večina ga bomo ohranili v lepem spominu. Ni besed, ki bi lahko izrazile našo pretresenost in žalost ob tej boleči izgubi. Dovolite, da vam izrečemo spoštovana družina OBLAK iz Šešč, naše iskrene sožalje. Družine Motoh iz Šešč; Danijel in Marija Motoh Fredy Motoh z družino Roberto Motoh z družino Devis Motoh z družino.

Ime: Družina Hirci

Datum: 06.02.2016

Iskrena hvala pogrebni službi Ropotar ob izgubi nam dragega očeta, strica, dedka Mir kota Hirci. Res profesionalno a hkrati zelo čustveno ste pristopate k svojemu poslanstvu. Hvala vam.
Ime: Lobnik Natalija

Datum: 29.12.2015

Iskrena hvala kolektivu Ropotar za pomoč, razumevanje, čustveno opravljeno storitev in izpeljan pogreb, posebej tudi g. Ivanki za prekrasen govor ob slovesu naše stare mame. Še enkrat srčna hvala.
Ime: roman stepišnik

Datum: 07.03.2015

Zahvala pogrebni službi za brezhibno in profesionalno opravljeno delo ob izgubi očeta.
Ime: Ivan Šumljak

Datum: 19.12.2014

Mineva že skoraj eno leto (24.1.)od izgube dolgoletnega župnika župnije Šmartno v Rožni dolini, iskreno se Vam zahvaljujem za vse kar ste plemenitega naredili zanj in za vse župljane. Predvsem pa Vašega sočutnega pristopa in sodelovanja. Iskren Bog povrni za Vašo dobroto in Blagoslova ter sreče ob prihajajočih praznikih ter v letu 2015. Mir in dobro.
Ime: MARIJA VOBOVNIK

Datum: 01.07.2014

Z VSEM SPOŠTOVANJEM SE VAM ZAHVALJUJEMO ZA ČUDOVIT IZPELJAN POGREB IN IZJEMNO SOČUSTVOVANJE VSEH VAS, KI STE NAM STALI OB STRANI OB BOLEČI IZGUBI NAŠEGA MOŽA, OČETA, DEDKA, TASTA IN BRATA DRAGA VOBOVNIKA IZ LIMOVC.
Ime: Lilijana

Datum: 19.12.2013

Najlepša hvala vaši pogrebni službi za vso skrb in vso pozornost ob težih trenutih. Bili ste nam veliko oporo ob boliči izgubi našega moža,očeta in dedka. Hvala vam iz srca..
Ime: Dani Rednak

Datum: 18.06.2013

Lahko se podpišem pod izjavo gospe Polone. Bili ste nam velika opora. Z vami je bilo slovo lažje in zagotovo manj boleče. Iskrena hvala!
Ime: ROBI

Datum: 02.01.2013

PRELEP VIDEOSPOT. VELIKO POVE O ŽIVLJENJU IN SMRTI. TUDI O VAŠI PROFESIONALNOSTI.
Ime: Polona Zupanc

Datum: 27.11.2012

Za opravljeno pogrebno storitev v primeru Novak se vam globoko zahvaljujem. Bili ste nam velika opora. Z vami je bilo slovo lažje in zagotovo manj boleče. Iskrena hvala še enkrat.
Ime: Pavel K.

Datum: 22.11.2012

Pohvalil bi vaš trud in vse kar ste dobrega opravili v žalosti, ki nas je doletela. Neverjetno spoštljiv odnos zaposlenih v vašem kolektivu vam daje poseben pečat. Bili ste pomoč in tolažba v trenutkih, ko smo to najbolj potrebovali. Iskrena hvala še enkrat.
Ime: Evelin Prosen

Datum: 19.08.2012

Slovo od mame je bilo za vse nas izjemno boleče. Zahvaljujem se vam za profesionalno organizacijo pogreba. Prihranili ste nam ogromno časa in skrbi. Evelin
Ime: Peter

Datum: 04.05.2011

Zelo profesionalno ste opravili svoje delo.